Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O jucătoare din Larga a devenit premiantă la 8 turnee de tenis de masă consecutiv

22 noi. 2019,, 15:44   Sport
2733 0

Cadeta Camelia Tabarcea din satul Larga (Briceni) a devenit pentru a opta oară consecutiv premiantă la turnee naționale și peste hotare desfășurate în ultima jumătate de an, au informat astăzi surse din localitate, relatează NOI.md cu referire la moldpres.md.

Ea a devenit cîștigătoare la turneul din Kameneț-Podolsk (Ucraina), la concursul Confucius (Chișinău), desfășurat luna curentă, este proaspătă campioană națională absolută (a învins la individual, dublu feminin și dublu mixt), iar anterior a devenit premiantă la turneele din Botoșani (Romînia), Rogatin și Cernăuți (Ucraina).

Tînăra performeră este pregătită de Serghei Bulgari din localitate. ”Am creat la rugămintea părinților din sat o secție, care este frecventată de circa 20 de copii. Am procurat o masă performantă. Dorință de a munci este. Copiii vor să se antreneze. Și asta este esențialul – să vrei, să dorești să obții ceva și să ai plăcere de la Joc și de la munca depusă”, a declarat astăzi pentru agenție antrenorul.

Potrivit lui, acum se desfășoară pregătiri intense pentru a participa la turneul internațional de la Riga (Letonia), programat pentru începutul anului viitor. ”Au să vină acolo și multe jucătoare puternice din Suedia, Norvegia, alte țări învecinate. Va fi o competiție de anvergură unde sperăm să evoluăm cu succes. Va fi concomitent un test în ajunul Campionatului European, care va avea loc în Franța (Strasbourg) anul viitor, unde am cucerit dreptul să concurăm după ce am dominat la campionatul național din anul curent”, a mai adăugat tehnicianul.

Serghei Bulgari (38 de ani) este candidat de maeștri, multiplu premiant al campionatelor naționale. Antrenează la Larga al doilea an.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?