Naţionala de fotbal a Moldovei, înfrîngere în faţa Albaniei

Naţionala de fotbal a Moldovei, înfrîngere în faţa Albaniei

Naţionala de fotbal a Moldovei a pierdut meciul cu Albania din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020. "Tricolorii" au fost învinși la Elbasan cu scorul de 0-2.


După o primă repriză echilibrată și fără goluri, reprezentativa țării noastre a încasat primul gol în minutul 66, atunci cînd a înscris Sokol Cikalleși. Acesta a marcat la doar 9 minute după ce a intrat în teren. 


Oaspeții au avut ocazii bune de a restabili egalitatea, iar una dintre cele mai mari i-a aparținut lui Boiciuc, care a reluat cu capul, însă balonul a trecut puțin peste poarta apărată de Etrit Berisha de la clubul italian Atalanta Bergamo. 


Pînă la urmă, cei care au marcat a fost tot gazdele. Ylber Ramadani a dublat avantajul albanezilor deja în prelungirile partidei. 


Chiar dacă echipa națională a suferit înfrîngere, selecționerul Alexandru Spiridon a rămas satisfăcut de prestația elevilor săi. 


După patru meciuri disputate în această campanie preliminară, echipa Moldovei a acumulat doar 3 puncte și este pe penultimul loc în grupa H cu 2 goluri marcate și 10 încasate. 

În următoarea etapă, naționala Moldovei are programat un meci cu reprezentativa Islandei, care se va disputa în 7 septembrie la Reykjavik.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load