Momentul culminant al PROFESSIONAL BOXING SHOW îl va reprezenta lupta pentru centura WBA ASIA (FOTO, VIDEO) ©

Momentul culminant al PROFESSIONAL BOXING SHOW îl va reprezenta lupta pentru centura WBA ASIA (FOTO, VIDEO)

Momentul culminant al primului eveniment unic pentru ţara noastră, o gală inedită a boxului profesionist în Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW, organizat pe 13 aprilie în Chișinău, îl va reprezenta lupta pentru centura WBA ASIA.

Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine.

Lupta pentru centura WBA ASIA va fi alcătuită din 10 runde.

Ravshanbek Umurzakov, supranumit "Prințul", și-a făcut debutul în ringul profesionist pe 12 decembrie 2017. El a dus 7 lupte, fiind învingător în toate. În același timp, în 6 lupte, a cîștigat înainte de termen.

Roberto Gonzalez, supranumit „Băiatul rău din Batangas”, a avut pe ringul profesionist 32 de lupte. Are în activ 28 de victorii (17 dintre ele prin knockout). În 4 lupte a fost învins.

Ambii luptători sînt gata să demonstreze puterea lor înfricoșătoare a loviturii, atacuri distructive, caracterul unui adevărat războinic.

Cîștigătorul luptei principale va primi centura campionului WBA ASIA, care a sosit în Moldova direct din Coreea de Sud și a fost ambalată într-o servietă specială cu un logotip special.

În afară de aceasta, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, vor avea loc două lupte nu mai puțin încinse pentru Centura Campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL. Acestea vor avea cîte 6 runde. În prima luptă se vor întîlni Vladislav Gumeniuc (Moldova) și George Kandelaki (Georgia), iar în a doua - Octavian Gratii (Moldova) și Evghenii Vazem (Rusia).

Evenimentul unic presupune desfășurarea în total a 12 lupte, dintre care 10 lupte principale CARD și 2 lupte UNDER CARD. Spectatorii îi vor vedea pe cei mai buni luptători moldoveni și străini de nivel înalt.

Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor într-un show individual şi unic al luminilor.

Evenimentul va avea loc pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26), cu începere de la ora 18.

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW vor fi vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul Național de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele precum și locurile în zona VIP pot fi rezervate sunînd la numărul de tel.: 079901020 sau la Salonul Land Rover din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Partenerii generali ai evenimentului: Moldova-Agroindbank, DAAC-Hermes și Salonul Land Rover. Partenerii media: canalul de televiziune Canal 3, portalurile de știri: Noi.md, Point.md, Sporter.md.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load