COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldova și Belarus organizează un meci de fotbal între selecționatele feminine din cele două țări

Moldova și Belarus organizează un meci de fotbal între selecționatele feminine din cele două țări

Subiectul a fost discutat în cadrul întrevederii dintre ambasadorul Republicii Moldova în Belarus, Victor Sorocean, și președintele Federației de fotbal din Belarus, Vladimir Bezanov, relatează Noi.md.


După cum a scris pe pagina sa de socializare diplomatul moldovean, părțile au discutat despre relațiile bilaterale dintre federațiile din Moldova și Belarus, proiectele comune privind schimbul de experiență în dezvoltarea fotbalului în masă în țările noastre, privind desfășurarea meciurilor de sparing, schimbul de judecători pentru deservirea meciurilor.

Interlocutorii au discutat despre organizarea în viitorul apropiat a unui meci amical de fotbal între echipele naționale feminine din Moldova și Belarus.


"Ambasadorul RM a apreciat nivelul desfășurării turneului de juniori "Cupa Dezvoltării", la care a participat selecționata Moldovei.

"Tradițional, relațiile de prietenie dintre federațiile de fotbal contribuie la dezvoltarea fotbalului în țările noastre", a scris ambasadorul Moldovei în Belarus.

La finele întrevederii, Victor Sorocean și Vladimir Bazanov au făcut schimb de cadouri comemorative.

De menționat că Victor Sorocean, fiind fotbalist, a evoluat pentru cluburile moldovenești în campionatul URSS, iar la finele carierei de jucător timp de mai mulți ani a făcut parte din Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de fotbal.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load