X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

MECC a publicat lista arenelor pentru desfășurarea antrenamentelor în aer liber

2 iun. 2020,, 16:05   Sport
2112 0

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a anunțat marți, 2 iunie, lista arenelor sportive care au fost omologate pentru desfășurarea antrenamentelor în aer liber, în temei cu caracter fotbalistic.

Deocamdată sînt acreditate cinci centre sportive, patru stadioane și un teren de fotbal pe plajă. Iată lista lor și ce echipe se pot antrena:

Complexul Zimbru din Chișinău (FC Zimbru și FC Codru), Complexul Sheriff din Tiraspol (FC Sheriff), Joma Arena Chișinău (CS Dacia Buiucani), Stadionul din Suruceni (FC Sfîntul Gheorghe), Stadionul Municipal Hîncești (FC Petrocub-Hîncești), Stadionul din Tiraspol (FC Florești), Stadionul din Ghidighici (CSF Speranța și FC Milsami), Complexul Dinamo Auto din Ternovca (FC Dinamo Auto), Centrul FMF din Vadul lui Vodă (Naționalele masculine și feminine ale Moldovei), Plajă, lacul Valea Morilor, Chișinău (selecționatele de fotbal pe plajă).

Celelalte formații pregătesc terenurile, vestiarele, încăperile care trebuie să respecte toate normele de siguranță impuse de autorități pentru demararea procesului de antrenament. Ele urmează să expedieze, în acest context, cereri pe adresa Federației Moldovenești de Fotbal. Cluburile de fotbal își pot relua activitatea pe terenul de Joc abia după ce MECC va emite decizia / ordinul privind entitățile care vor fi admise pentru organizarea procesului de antrenament, relatează MOLDPRES.

Reprezentanții ministerului își rezervă dreptul de a supune unui control suplimentar activitatea în curs a arenelor acreditate, iar în caz de nerespectare a condițiilor de siguranță, entitățile sportive pot fi lipsite de dreptul de a organiza antrenamente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?