COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maradona va continua să antreneze echipa de fotbal Gimnasia

Maradona va continua să antreneze echipa de fotbal Gimnasia

Legenda fotbalului argentinian Diego Armando Maradona şi-a prelungit miercuri contractul de antrenor al echipei de fotbal Gimnasia y Esgrima La Plata pînă în 2021, a anunţat clubul din prima ligă a campionatului Argentinei.

"Sunteţi cunoscut sub numele de Pelusa, Barrilete Cosmico, Dios, Diego, Diegote, Capitan... Însă pentru noi, nu sînteţi decît un alt Tripero (supranumele suporterilor clubului Gimnasia), iar inima dumneavoastră este deja la fel de albastră şi albă ca şi a noastră", a precizat clubul din La Plata (provincia Buenos Aires) pe reţelele de socializare, însoţit de mesajul "Gimnasia 2021 Maradona", informează agerpres.

"Felicitări pentru Gimnasia (care a sărbătorit pe 3 iunie 133 de ani de la crearea sa) şi o îmbrăţişare minunaţilor săi fani. Inima mea este albastră şi albă. Mergem înainte pentru mai mult", a declarat la rîndul său Maradona, care va împlini 60 de ani în octombrie.

Numit la conducerea tehnică în septembrie 2019, Diego Maradona a condus-o pe Gimnasia în 20 de meciuri, înregistrînd 7 victorii, 5 egaluri şi 8 înfrîngeri. Clubul, care a luptat pentru evitarea retrogradării, a profitat de oprirea sezonului, din cauza pandemiei de coronavirus, rămînînd pe prima scenă a fotbalului argentinian.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load