Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Manchester United s-a calificat dramatic în sferturile Ligii Campionilor

7 mar. 2019,, 10:30   Sport
2078 0

Manchester United s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în deplasare pe Paris Saint-Germain cu scorul de 3-1, în manşa secundă a optimilor de finală.

United, care fusese întrecută pe „Old Trafford” cu 2-0, a obţinut calificarea după un penalty transformat de Marcus Rashford în min. 90+4, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru henţ la Presnel Kimpembe, după intervenţia arbitrajului video.

„Diavolii roşii” au deschis scorul rapid pe Parc des Princes, prin belgianul Romelu Lukaku (2), PSG a egalat prin Juan Bernat (12), dar acelaşi Lukaku a adus în avantaj echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer (30). Ambele goluri ale belgianului au venit după erori ale parizienilor, comise de Thilo Kehrer, respectiv Gianluigi Buffon.

PSG a suferit un nou dezastru, o nouă „remontada”, notează AFP, amintind că pe 8 martie 2017 parizienii erau surclasaţi cu 6-1 de Barcelona în optimile Champions League, după o victorie cu 4-0 în tur. PSG nu a depăşit pînă acum sferturile de finală ale competiţiei.

Pentru prima oară o echipă s-a calificat mai departe după ce a pierdut primul meci cu 0-2 acasă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?