Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Manchester United a pierdut primele puncte în Premier League

20 aug. 2019,, 09:51   Sport
3054 0

Echipa Manchester United a terminat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Wolverhampton Wanderers, în ultimul meci al etapei a doua a campionatului de fotbal al Angliei, disputat luni seara.

Oaspeţii au deschis scorul în prima repriză a întîlnirii de pe Molineux Stadium prin Anthony Martial (27), francezul înscriind cu această ocazie al 50-lea său gol în tricoul lui Manchester United, începînd din 2015. „Lupii” au restabilit egalitatea în repriza secundă, prin Ruben Neves (55), care a avut o execuție de excepție.

Elevii antrenorului Ole-Gunnar Solskjaer puteau pleca cu toate cele trei puncte de la Wolverhampton, dacă mijlocaşul francez Paul Pogba reuşea să transforme lovitura de la 11 m acordată după un fault comis chiar asupra sa. Pogba a insistat să execute chiar el penalty-ul acordat de arbitru în minutul 68, însă mingea şutată de campionul mondial a fost respinsă de portarul Rui Patricio.

După victoria categorică din prima etapă, împotriva rivalei Chelsea Londra (4-0), Manchester United nu a reuşit să confirme startul bun de sezon în meciul de luni, iar acum ocupă locul al patrulea în clasament, la două puncte distanţă de primele două clasate, FC Liverpool şi Arsenal Londra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?