COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Luptătorul Denis Crețu, întîmpinat cu ropote de aplauze pe Aeroportul Chișinău (VIDEO)

Luptătorul Denis Crețu, întîmpinat cu ropote de aplauze pe Aeroportul Chișinău (VIDEO)

Luptătorul Clubului "Voievod" Denis Crețu, care a obținut victorie la competiția „Nr 1 Fight Show” din Estonia, s-a întors în Moldova, notează Noi.md.

Sportivul a fost întîmpinat pe Aeroportul Internațional Chișinău cu ropote de aplauze. Copleșit de emoție, luptătorul s-a declarat mulțumit de rezultat, remarcînd că va munci în continuare.

"A fost destul de greu, am avut un adversar pe măsură, dar am cîștigat cu multă muncă zi de zi. Antrenamentele zi cu zi au dat rezultate. Mai departe îmi doresc victorii mai mari și mai mari", a spus Denis Crețu.


"Este o victorie extrem de importantă. Aseară în Estonia sportivul nostru a învins în lupta împotriva estonianului. Denis s-a întors recent din Italia de la campionatul mondial unde de asemenea ne-a bucurat cu medalia de aur. Sînt primii pași care îi face în careiera sa profesionistă și avînd un adversar destul de experimentat a reușit să învingă. Sperăm săfie într-un ceas bun", a relatat la rîndul său vicepreședintele Federației de Luptă Națională Voievod, Oleg Sclifos.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load