X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Luptătoarea Anastasia Nichita va primi un apartament pentru rezultate remarcabile

15 mar. 2019,, 16:10   Sport
2829 0

Sportiva de lupte feminine Anastasia Nichita va primi un apartament din partea statului „pentru meritele remarcabile și rezultatele obținute la Campionatele Mondiale și Europene”.

Asta prevede o hotărîre de Guvern ce urmează a fi aprobată în cadrul ședinței de astăzi. Locuința are puțin peste 40 de m.p. și este amplasată în strada Nicolae Testemițanu din Chișinău.

„Anastasia Nichita a concurat pînă acum la 10 Campionate Mondiale și Europene la nivel de cadeți, tineret sau Under 23, obținînd victorii și rezultate înalte. În perioada 2015-2018 devine campioană europeană, vicecampioană mondială, cucerind consecutiv mai multe medalii de aur și argint. În anul 2019, luptătoarea în stil liber Anastasia Nichita a devenit campioană europeană Under 23, astfel promovînd activ imaginea pozitivă a Republicii Moldova în lume”, se arată în argumentarea hotărîrii de Guvern.

Bunul imobil respectiv urmează, astfel, să fie trecut din proprietatea statului în proprietatea privată a luptătoarei, urmînd să fie întocmit un contract de transmitere autentificat notarial.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?