Luptătoarea Anastasia Nichita va primi un apartament pentru rezultate remarcabile

Luptătoarea Anastasia Nichita va primi un apartament pentru rezultate remarcabile

Sportiva de lupte feminine Anastasia Nichita va primi un apartament din partea statului „pentru meritele remarcabile și rezultatele obținute la Campionatele Mondiale și Europene”.

Asta prevede o hotărîre de Guvern ce urmează a fi aprobată în cadrul ședinței de astăzi. Locuința are puțin peste 40 de m.p. și este amplasată în strada Nicolae Testemițanu din Chișinău.

„Anastasia Nichita a concurat pînă acum la 10 Campionate Mondiale și Europene la nivel de cadeți, tineret sau Under 23, obținînd victorii și rezultate înalte. În perioada 2015-2018 devine campioană europeană, vicecampioană mondială, cucerind consecutiv mai multe medalii de aur și argint. În anul 2019, luptătoarea în stil liber Anastasia Nichita a devenit campioană europeană Under 23, astfel promovînd activ imaginea pozitivă a Republicii Moldova în lume”, se arată în argumentarea hotărîrii de Guvern.

Bunul imobil respectiv urmează, astfel, să fie trecut din proprietatea statului în proprietatea privată a luptătoarei, urmînd să fie întocmit un contract de transmitere autentificat notarial.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load