Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Surpriză în semifinala Ligii Campionilor. Liverpool s-a calificat în finală, deși Barcelona era marea favorită înaintea returului.


Catalanii s-au impus cu un categoric 3-0 în turul de pe Camp Nou, iar „cormoranilor” le-au lipsit şi doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot, Mohamed Salah şi Roberto Firmino.


Liverpool a bătut-o pe Barcelona cu 4-0, după dublele reușite de Origi și Wijnaldum și s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în finala UEFA Champions League.


Faza uluitoare s-a petrecut în minutul 79 al partidei de pe Anfield Road. Arnold și Origi au reușit să păcălească întreaga apărare a catalanilor, un moment incredibil, dacă ținem cont de importanța meciului.


Arnold a mimat că îi va lăsa mingea lui Shakiri, la un corner, apoi s-a întors rapid și a centrat, pe jos, într-un careu în care se aflau doar doi jucători. Unul dintre ei, Origi, a reluat în poarta adversarilor.


Interesant e faptul că în careul catalanilor se aflau în acel moment nu mai puțin de 8 jucători, dar niciunul nu a reușit să îl blocheze pe Origi.


Jurgen Klopp, antrenorul de la Liverpool, și-a găsit cu greu cuvintele după meciul fantastic de pe Anfield Road.


„Le-am spus baieților înainte: «E imposibil, dar pentru că e vorba de voi, avem o șansă». Să cîștigi un meci cu Barcelona este greu, dar să o faci și fără să iei gol?! Nu știu cum am făcut-o. M-am uitat la multe meciuri în viața asta, dar că acesta n-am văzut. Băieții ăștia sînt «f**king giants». Puteți să mă amendați, dar nu găsesc alte cuvinte. Este tîrziu și copiii sînt în pat, îmi cer scuze pentru limbaj”, a spus Jurgen Klopp.


În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întîlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au cîştigat la Londra, cu 1-0, potrivit News.ro.


Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load