Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Liverpool a cîștigat finala Ligii Campionilor

2 iun. 2019,, 11:15   Sport
2102 0

Liverpool a cîştigat Liga Campionilor, sîmbătă, după ce s-a impus în finala de la Madrid, contra lui Tottenham, scor 2-0.

Partida de la Madrid, de pe Estadio Metropolitano, a avut un start inedit.

După aproximativ 30 de secunde, arbitrul Damir Skomina a dictat penalty pentru Liverpool, după un henţ comis în careu de Moussa Sissoko, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Egipteanul Mohamed Salah a înscris de la punctul cu var, oferindu-i echipei sale un început perfect.

Fără ocazii cu adevărat notabile de ambele părţi, scorul pauzei a fost 1-0, iar în repriza secundă, tot Liverpool a fost cea care a înscris. Divock Origi, introdus în partea a doua, a marcat în minutul 87, scăpînd astfel echipa lui Jurgen Klopp de emoţii.


Pe gazonul celui mai nou stadion din Madrid a intrat o tînără îmbrăcată sumar, doar în costum de baie, iar arbitrul Damir Skomina a fost obligat să întrerupă meciul.

S-a terminat 2-0, iar Liverpool cîştigă a şasea Ligă a Campionilor din istorie. De partea cealaltă, Tottenham a atins cea mai bună performanţă din istoria clubului, prin calificarea în ultimul act al celei mai importante competiţii europene.

Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko (Dier 74), Winks (Lucas 66) - Alli, Eriksen, Son - Kane
Rezerve: Vorm, Gazzaniga, Sanchez, Lamela, Wanyama, Walker-Peters, Llorente, Foyth, Aurier, Davies

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum (Milner 62) - Salah, Firmino (Origi 58), Mane
Rezerve: Mignolet, Kelleher, Lovren, Gomez, Sturridge, Moreno, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Brewster.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?