Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Lista școlilor din Chișinău unde îți poți înscrie copilul ca să facă sport

12 mai. 2021,, 13:15   Sport
33787 1

În Municipiul Chișinău sunt circa 13 instituții sportive din subordinea DETS la care îți poți înscrie copilul pe tot parcursul anului școlar. În cazul în care doriți să optați pentru o instituție privată, lista este mult mai mare.

Scopul școlilor sportive este formarea unui mod sănătos de viaţă, dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală, atingerea nivelului de performanţă în corespundere cu capacităţile acestora, antrenarea copiilor, cadeţilor, juniorilor, tinerilor în practicarea sistematică a culturii fizice şi sportului.

Şcolile sportive oferă ajutor multilateral instituţiilor extraşcolare şi de învăţământ la organizarea practicării în masă a culturii fizice şi a activităţilor sportive de întremare în ramurile de sport practicate, astfel contribuind la formarea identităţii personale, sociale în afara orelor de curs. În instituțiile sportive din Municipiul Chișinău se practică în 46 secții sportive 23 ramuri de sport, unde sunt antrenați circa 6129 elevi, dirijați de circa 300 profesori – antrenori. Orele de antrenament se desfășoară gratuit, conform orarului stabilit.

Iată lista acestor instituții, cu adresele fizice și numerele de contact:

5
1
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?