Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

La Mondialele de joc de dame, Cristina Zaruba a ratat podiumul

4 sep. 2019,, 17:21   Sport
3082 0

Cristina Zaruba, campioană mondială la Joc de dame, versiunea blitz și vice-campioană la varianta blitz, categoria de vîrstă Under-27, a ocupat locul patru la joc rapid la Mondialele de seniori, care se desfășoară la Sveti Vlas (Bulgaria).

La proba blitz ea s-a clasat pe locul 16 printre cele 31 de competitoare. Marele maestru internațional Ion Dosca, proaspăt campion mondial de veterani, categoria de vîrstă plus 61 de ani, a ocupat locurile 10 la ambele versiuni. La aceste turnee au concurat 92 de sportivi din 31 țări.

La campionat mai participă Ala Țîrdea, Maria Gaidarji, Ana Șleahovscaia, care de asemenea au avut evoluții modeste la concursurile rapid și blitz. Turneul continuă cu varianta clasică. ”Așteptăm rezultate mai bune la această probă”, a declarat Secretarul Federației naționale Greta Sturza.

În ajun, la Mondialele de copii, juniori, tineret și veterani, desfășurate la Kranevo (Bulgaria) Ion Dosca a devenit campion mondial la versiunea clasică, vicecampion la varianta blitz. Ala Țîrdea a cucerit titlul de campioană la categoria de vîrstă veterani, varianta blitz. Ana Șleahovscaia a devenit vicecampioană la categoria de vîrstă Under-19, versiunea clasică. Marcel Ursu (Under-19) s-a clasat pe locul doi la versiunea blitz. O distincție de argint a obținut la aceeași versiune și Maxim Dolapci (Under-17). De o medalie de bronz s-a învrednicit Mihail Cunițchi, (Under-8), varianta rapidă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?