X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Kylian Mbappe a hotărît: Rămîne la Paris Saint-Germain

22 iul. 2020,, 21:30   Sport
2413 0

Kylian Mbappe (21 de ani), fotbalistul considerat de mulți drept cel mai valoros din lume, a fost ferm în privința clubului la care va evolua din sezonul următor.

Atacantul lui Paris Saint-Germain a confirmat că va rămîne la formația franceză și în sezonul următor, astfel că nu se pune problema unui transfer în această vară, în ciuda numeroaselor speculații apărute în presă, scrie digisport.ro.

Kylian Mbappe rămîne la Paris Saint-Germain

"sînt aici, am ajuns la al patrulea an în acest proiect. sîntem la aniversarea cu numărul 50 a clubului, așa că este un an important pentru echipă, pentru fani și pentru toată lumea.

Voi fi aici, indiferent de ce se întîmplă. Voi încerca să obțin trofee cu echipa și să dau tot ce am mai bun", a fost anunțul ferm al lui Mbappe, pentru beIN SPORTS.


Kylian Mbappe a sosit la PSG în 2017, de la AS Monaco, inițial sub formă de împrumut. Un sezon mai tîrziu, francezul a fost transferat definitiv de echipa de pe Parc des Princes, pentru aproximativ 180 de milioane de euro.

Campionul mondial are parte de rezultate excelente la PSG: 120 de meciuri jucate, 90 de goluri și 49 de pase decisive. În sezonul actual, în care campionatul din Franța a fost încheiat prematur, Mbappe a reușit 30 de goluri și 17 pase decisive.

180 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com.

2022 este anul în care îi expiră lui Mbappe contractul cu PSG.

Florentino Perez a anunțat deja că nu îl poate aduce pe Mbappe

Real Madrid a părut clubul cel mai tentat de ideea de a-l aduce pe Mbappe, avînd în vedere puterea financiară cu care au obișnuit spaniolii. Totuși, pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap lui Florentino Perez.

"Nu vor exista transferuri mari. Situația este foarte dificilă și e greu să le spui jucătorilor că le micșorezi salariile, iar apoi să vadă că faci mutări uriașe", a declarat președintele lui Real Madrid, potrivit Marca.

Întrebat despre Kylian Mbappe, Perez a fost destul de clar: "Transferurile de acest fel vor trebui să aștepte. Madridul se va întoarce la astfel de mutări mari cînd va putea".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?