COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Juventus îl transferă pe noul Cristiano Ronaldo

Juventus îl transferă pe noul Cristiano Ronaldo

Paolo Aicardi, preşedintele acţionerilor "Bătrînei Doamne", a dezvăluit că Juventus vrea să îl transfere pe noul Cristiano Ronaldo, fără să menţioneze însă despre ce jucător este vorba.

"Ronaldo a reprezentat punctul final al unui plan demarat în urmă cu opt ani, atunci cînd Vucinic era starul echipei noastre. De la el la Cristiano au fost mai mulţi paşi: Tevez, Khedira... Aceste transferuri demonstrează faptul că Juventus aduce cele mai mari nume din fotbal.

După transferul lui Cristiano, numărul unu, a devenit clar că acum orice jucător poate alege Juventus în faţa lui Real Madrid, Manchester United sau Barcelona. Astăzi totul este posibil, iar transferul lui De Ligt este dovada. Următoarea noastră idee este să-l transferăm pe noul Cristiano Ronaldo, dar o versiune mai tînără", a declarat preşedintele acţionarilor lui Juventus, Paolo Aicardi.


117 milioane de euro a plătit Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, în vara lui 2018. De atunci, starul portughez a adunat 53 de meciuri, 33 de goluri şi 11 pase decisive.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load