Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Juventus a devenit din nou campioana Italiei la fotbal

27 iul. 2020,, 12:55   Sport
4507 0

Fotbaliștii de la Juventus au devenit campioni italieni pentru a 36-a oară. Cu două etape înainte de finalul turneului, clubul din Torino a marcat 83 de puncte și a devenit de neajuns de către echipele care îl urmau "Inter" (76 de puncte) și "Atalanta" (75), cîștigînd al nouălea titlu consecutiv.

La fel ca majoritatea ligilor Europei, Seria A a fost întreruptă în martie și a fost reluată după cîteva luni în condițiile pandemiei de coronavirus. În Italia fotbalul a revenit pe 12 iunie, prin întîlnirea cluburilor din țară cu participarea "Juventus", ”Milano", "Napoli" și "Inter", echipele au jucat meciuri de răspuns în semifinală, iar deja pe 17 iunie "Napoli" în seria de penalty cu scorul de 4:2 s-a dovedit mai puternică decît turienii (timp regulamentar - 0:0).

După cum scrie tass.ru. la momentul opririi, în Seria A au rămas 12 runde, Juventus a condus depășind Lazio cu un punct. Discipolii lui Maurizio Sarri, care a condus echipa înainte de sezon, au mărit această diferență, cîștigînd patru victorii consecutive în meciurile cu Bologna, Lecce, Genoa și Torino, care se aflau în a doua jumătate a clasamentului. În special, Lazio a fost învins datorită dublului lui Cristiano Ronaldo, care a depășit astfel marcajul de 50 de goluri în campionatul Italiei în 61 de meciuri și a bătut recordul lui Andrei Șevcenco (68 de meciuri).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?