Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Italienii anunță „divorțul timpuriu” dintre Cristiano Ronaldo și Juventus

19 apr. 2019,, 11:10   Sport
2696 0

Juventus a fost eliminată de Ajax din UEFA Champions League, iar azi presa din Italiaanunță o nouă lovitură pentru „Bătrâna Doamnă”. Următorul sezon ar putea fi ultimul pentru Cristiano Ronaldo în tricoul alb-negru, scrie digisport.ro.

Goal Italia scrie că starul portughez ia în considerare despărțirea de campioana Italiei înainte de expirarea contractului (n.r. vara lui 2022). Eliminarea surprinzătoare din cea mai importantă competiție continentală intercluburi nu i-a picat deloc bine lui Ronaldo, care imediat după returul cu Ajax a spus că „nu poate face miracole”.

„Cristiano Ronaldo e cu moralul la pământ, după primul sezon bianconero. Nu va fi o despărțire în această vară, dar se pare că șederea lui Ronaldo la Juventus nu va dura mai mult de următoarele 12 luni”, scrie sursa citată.

Ronaldo are contract cu Juventus până în 2022

Cristiano Ronaldo a semnat, în august anul trecut, un contract până în 2022 cuJuventus. Conform italienilor, înțelegerea nu va fi dusă până la capăt, iar despărțirea se va produce mai devreme.

Dezamăgirea starului portughez este una uriașă, după primul sezon din 2010 încoace când nu a mai atins semifinalele UEFA Champions League.


De altfel, Cristiano Ronaldo a câștigat trofeul UEFA Champions League în ultimele 3 sezoane, în tricoul celor de la Real Madrid. Cristiano Ronaldo a ajuns la 126 de goluri marcate în UEFA Champions League, însă finalul l-a găsit dărâmat. Atât de dezamăgit, încât se gândește serios la o despărțire.

„Afirmațiile mamei sale, dar și absența lui Ronaldo de pe rețelele sociale, unde este atât de activ, sunt elocvente pentru dezamăgirea sa. Ronaldo va cere clubului noi investiții, pentru un nou asalt în Europa, adică acolo unde contează, în sezonul viitor. Între timp, va lua în considerare și un divorț timpuriu”, mai scriu italienii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?