Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Istoria de succes a doi tineri îndrăgostiți de fotbal (VIDEO)

11 oct. 2019,, 18:30   Sport
2130 0

Federația Moldovenească de Fotbal promovează tinerele talente ale fotbalului moldovenesc.

De aceea, prezintă două istorii de viață și performanță ale tinerilor care sînt parte a Echipelor Naționale de Fotbal Feminin și Masculin, Under 19, Doru Calestru și Daniela Mardari.

Doru Calestru nu este doar pasionat de fotbal, acest sport este pentru el o parte importantă din viață. Fiind jucător la Clubul Sportiv „Dacia Buiucani” și jucînd în tricoul Naționalei de juniori, știe și crede că orice meci pentru Echipa Țării este o mîndrie. Fiindcă odată intrat pe teren cu tricoul Echipei Țării, apare o responsabilitate enormă. De aceasta, susținerea suporterilor este mereu un lucru important, pentru că, atunci cînd vezi tribunele pline cu suporteri, simți un îndemn de a juca și a arăta tot ce ai mai bun.

Daniela Mardari practică fotbalul de 6 ani și jumătate. A început să joace fotbal împreună cu băieții în curte. Astăzi, joacă deja în Echipa Națională de fotbal feminin Under-19.

Daniela și-a urmat visul său de a deveni sportivă de performanță. Povestește cu mult drag despre fotbal și despre colegele sale de echipă. Dacă o fetiță își dorește cu adevărat să joace fotbal și să facă performanță, trebuie să continue să creadă în visul ei. Ca să ajungi o sportivă bună, trebuie să ai tărie de caracter, motivație și susținerea celor dragi și a suporterilor. Suporterul este al 12-lea jucător, iar atunci cînd fotbalistele aud suporterii în tribune, sînt și mai motivate să dea totul pe teren.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?