Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ion Kuțelaba: Cred în puterile mele și voi deveni campionul UFC

4 mai. 2020,, 14:45   Sport
3315 0

Luptător al UFC de greutate ușoară Ion Kuțelaba și-a exprimat respectul pentru luptătorii din Daghestan, cu care a trebuit să lupte de mai multe ori în competiții.

În același timp, moldoveanul a subliniat că nici unul dintre ei nu este mai puternic decît el.

„Cunosc mulți băieți din Daghestan. Știu că sînt oameni buni și deștepți. Înainte de lupta cu Antigulov, am aflat mai multe lucruri despre Daghestan. Știu că oameni din Daghestan au o voință puternică. Este o onoare pentru mine să lupt cu astfel de luptători. Cel mai interesant este că nimeni nu a crezut în victoria mea atunci. Am spus: „Băieți, glumiți? Sînt luptători buni, dar nu mai buni decît mine și nu mai buni decît voi”, a spus Kuțelaba, relatează championat.com

El a menționat că „în Dagestan trăiesc oameni buni. Cîți daghestanieni sînt în UFC? Sînt mulți și arată rezultate excelente. Dar niciunul din ei nu este mai puternic decît mine. Nu este o aroganță sau ceva de genul acesta. Este încrederea în sine și propriile forțe. Oamenii nu înțeleg acest lucru, uneori se ceartă cu mine și spun: „Ești mai puternic decît Habib?” Nu, desigur. Este un campion. Trebuie doar să crezi în tine și să fii o persoană pozitivă”.

„Da, manifest agresivitate, dar acesta este drumul meu, viața mea și plăcerea mea. Sînt gata să rup pe oricine. Nu contează cine este în fața mea. În revanșa cu Ankalaev îl veți vedea pe adevăratul Hulk. Veți vedea puterea lui Ion Kuțelaba. Voi arăta ce pot. Da, nu sînt cel mai bun luptător din divizia mea în acest moment. Dar sînt cel mai periculos. Dați-mi doi ani și voi deveni campionul UFC”, îl citează pe Kuțelaba Sport24.


Reamintim că Kuțelaba a pierdut lupta precedentă cu Magomed Ankalaev. Atunci arbitrul a oprit duelul înainte de termen. Ion nu a fost de acord cu decizia acestuia și a menționat că a pretins un knockdown în picioare pentru a duce în eroare adversarul. Cu toate acestea, recursul lui Ion pentru această luptă a fost respins.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?