TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Chișinău s-a dat startul PROFESSIONAL BOXING SHOW! (VIDEO)

În Chișinău s-a dat startul PROFESSIONAL BOXING SHOW! (VIDEO)

În Chișinău a început primul cel mai mare spectacol profesionist de box din Moldova PROFESSIONAL BOXING SHOW, transmite Noi.md.

Acestă competiție unică pentru țara noastră se desfășoară la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău într-o atmosfera incredibilă, rafinată a unui spectacol minunat.

PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost organizată de compania promoțională IBC Promotions și Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.


În cadrul acestui eveniment unic pentru Moldova vor avea loc 13 lupte impresionante și spectaculoase, dintre care 10 lupte principale CARD și 3 lupte UNDER CARD

Momentul culminant al evenimentului grandios din această seară îl va reprezenta meciul principal din 10 reprize pentru titlul de campion al Asiei - centura WBA ASIA. Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filippine, participînd în categoria ușoară de greutate.

Referee luptei pentru titlu - este judecătorul de categorie superioară internațională, șeful comisiei de arbitri al Departamentului de box profesionist al Federației ruse de box, Yuri Koptsev, iar supervizorul este membrul Comitetului Executiv al Consiliului European de Box, secretarul general adjunct al boxului profesionist din cadrul Federației de Box din Rusia, Kirill Shchekutyev.

Centura campionului WBA ASIA va fi înmînată cîștigătorului de către președintele Federației de Box din Moldova, maestrul în sport al URSS la box, Vasile Afanasievici Chirtoca.

De asemenea, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW vor avea loc două lupte nu mai puțin încinse pentru Centura Campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL.

În cele două lupte pentru centura Campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL vor lupta doi boxeri moldoveni și doi georgieni: Vladislav Gumeniuc (Moldova, Tiraspol) și Giorgi Kandelaki (Georgia), precum și Octavian Gratii (Moldova) și Kakha Avetisiani (Georgia). Ei vor lupta în categoria super-mijlocie și, respectiv, super-ușoară. Meciurile lor vor fi alcătuite din 6 reprize.

Oaspeții de onoare ai PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt cunoscuți sportivi și antrenori din lumea boxului, precum și producători de echipamente profesionale pentru boxeri.

Pentru cei care din anumite motive nu vor reuși să ajungă în această seară la acest spectacol unic, este organizată TRANSMISIUNEA DIRECTĂ a acestor meciuri de box spectaculoase pe portalul NOI.md.

Partenerii generali ai PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt: Moldova-Agroinbank, DAAC-Hermes și salonul Land Rover. Parteneri media: Canal 3, Русское радио, Sporter, Point, Noi.md. Parteneri: FEA Production, Hotel Club Royal Park.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load