COVID-19 în MOLDOVA

Igor Untilă: Ca să ai rezultat, trebuie multă disciplină (VIDEO)

Igor Untilă: Ca să ai rezultat, trebuie multă disciplină (VIDEO)

Antrenorul moldovean de box Igor Untilă a postat filmuleț motivațional, în care a împărtășit cu internauții experiența sa personală.

Sportivul a vorbit depre cum poți atinge rezultatul dorit, chiar dacă ai cunoștințele necesare într-un domeniu sau altul.

„Mulți s-au plîns că s-au îngrășat în carantină, dar eu am luat o hotărîre să slăbesc, să țin o ditetă, să am o pregătire fizică bună. Din luna aprilie pînă acum am slăbit cu 10 kilograme. Mulți se chinuie să slăbească, dar vreau să vă spun că rezultatul vine în timp, nu într-o secundă. Ca să ai un rezultat trebuie să te disciplinezi, să dai bătaie în timp și atunci vei putea fi avea perfomanțe”, a relatat Untilă într-un live pe facebook.


„Un sportiv 16 ani în urmă a venit și a spus că a citit o carte despre un campion și că dorește să fie și el un campion. În timp deja nu l-am mai văzut în sală și mi-a venit gîndul că nu este destul să cunoști, dar trebuie să pui în practică ceea ce cunoști. Noi toți știm cum să slăbim, cum să iubim, cum să devenim puternici, dar deja rămîne să punem în practică”, și-a continuat discursul motivațional Igor Untilă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load