X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Griezmann, hotărît să plece de la Barcelona

16 mai. 2019,, 12:00   Sport
2555 0

Antoine Griezmann a anunțat în cadrul unei întâlniri cu șefii clubului Atletico Madrid că intenționează să părăsească echipa, după o ofertă unică primită din partea clubului FC Barcelona: 125 de milioane de euro.

Atacantul francez a semnat vara trecută o prelungire de contract cu madrilenii, pe o durată de 5 ani, însă decizia neașteptată a fost anunțată pe social media, după o întâlnire cu Diego Simeone – managerul echipei – și Miguel Angel – patronul clubului.

‘Vă port în inimă!’

„Vreau să vă spun că am luat decizia de a pleca de la echipă pentru că vreau să experimentez noi lucruri și să trec prin noi provocări. Mi-a fost extrem de greu să aleg acest drum, dar am simțit că de asta am nevoie.”, a spus printr-un mesaj direct, adresat fanilor lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann. „Voiam să vă mulțumesc tuturor pentu dragostea pe care mi-ați oferit-o în acești cinci ani, în care am câștigat primele și cele mai importante trofee. Au fost momente incredibile pe care mi le voi aduce aminte mereu. Adevărul e că sunteți în inima mea.”, a adăugat atacantul de 28 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?