Fotbalist moldovean, care a semnat contractul cu o echipă rusă

Fotbalist moldovean, care a semnat contractul cu o echipă rusă

Atacantul moldovean, Dan Spătaru, a semnat contractul cu "Olimpieț", care joacă în Liga Națională de Fotbal (a doua cea mai puternică divizie a Campionatului Rusiei).


Atacantul a completat rîndurile Clubului de la Nijni Novgorod "Olimpieț" în ultima zi a campaniei de înaintare a cererilor. Pe jucătorul din echipa națională a Moldovei, antrenorul "Olimpieț" Nicolai Pisarev l-a remarcat încă la Cupa Comunității, din anul 2016, la care Spătaru a marcat un gol în poarta echipei de tineret a Rusiei.


În acest sezon al Ligii Naționale de Fotbal "Olimpieț" ocupă locul 12 din 20. Echipa de la Nijni Novgorod va relua sezonul pe 4 martie, cu un meci în deplasare împotriva "Tiumen".


Vă reamintim că în perioada dintre sezoane Spătaru a fost să dea probele pentru echipa "Dinamo" de la Kiev, însă a părăsit curînd cantonamentul echipei. Atacantul, de 23 de ani, a jucat pentru echipa "Zimbru" Chișinău, Cluburile românești: "Astra", "Dinamo" și "Politehnica". Spătaru a fost convocat, de asemenea, la echipa națională pentru meciul amical cu Arabia Saudită, care va avea loc astăzi (începînd cu ora 19:30).


Pentru "Olimpieț" joacă și un alt fotbalist moldovean, Igor Lambarschi, care deține cetățenia rusă.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load