Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Fotbalist moldovean, care a semnat contractul cu o echipă rusă

26 feb. 2018,, 18:52   Sport
2376 0

Atacantul moldovean, Dan Spătaru, a semnat contractul cu "Olimpieț", care joacă în Liga Națională de Fotbal (a doua cea mai puternică divizie a Campionatului Rusiei).

Atacantul a completat rîndurile Clubului de la Nijni Novgorod "Olimpieț" în ultima zi a campaniei de înaintare a cererilor. Pe jucătorul din echipa națională a Moldovei, antrenorul "Olimpieț" Nicolai Pisarev l-a remarcat încă la Cupa Comunității, din anul 2016, la care Spătaru a marcat un gol în poarta echipei de tineret a Rusiei.

În acest sezon al Ligii Naționale de Fotbal "Olimpieț" ocupă locul 12 din 20. Echipa de la Nijni Novgorod va relua sezonul pe 4 martie, cu un meci în deplasare împotriva "Tiumen".

Vă reamintim că în perioada dintre sezoane Spătaru a fost să dea probele pentru echipa "Dinamo" de la Kiev, însă a părăsit curînd cantonamentul echipei. Atacantul, de 23 de ani, a jucat pentru echipa "Zimbru" Chișinău, Cluburile românești: "Astra", "Dinamo" și "Politehnica". Spătaru a fost convocat, de asemenea, la echipa națională pentru meciul amical cu Arabia Saudită, care va avea loc astăzi (începînd cu ora 19:30).

Pentru "Olimpieț" joacă și un alt fotbalist moldovean, Igor Lambarschi, care deține cetățenia rusă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?