Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

FC Sfîntul Gheorghe Suruceni a obţinut o victorie la limită cu Zimbru Chişinău

2 sep. 2019,, 09:41   Sport
2238 0

FC Sfîntul Gheorghe Suruceni a obţinut o victorie la limită, scor 1-0, pe terenul formaţiei Zimbru Chişinău într-un meci contînd pentru etapa a 20-a a Diviziei Naţionale de fotbal.

Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 80 al partidei. Miroslav Mazur a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Alexandru Suvorov."Pentru orice fotbalist e important să marcheze, dar golul este meritul întregii echipe.

Cum aţi văzut, după un corner, doi jucători au luptat pentru minge, Suvorov a driblat pe cineva şi a centrat. Îi mulţumesc mult. Este a doua sa pasă decisivă pentru mine în acest sezon", a menţionat Miroslav Mazur, fundaş Sfîntul Gheorghe Suruceni.

"Schimbările pe care le-am făcut au înviorat jocul, ne-au întărit. Alexandru Suvorov a intrat bine în Joc - a dat pasa decisivă", a spus Serghei Cebotari, antrenor Sfîntul Gheorghe Suruceni."Am dat prea uşor punctele echipei adverse, deşi am întîlnit o echipă bine organizată, ceea ce s-a văzut pe teren", a precizat Vladimir Aga, antrenor Zimbru Chişinău.

Sfîntul Gheorghe Suruceni se află pe locul 2 în clasament, cu 40 de puncte la active, dar la 14 distanță de liderul Sheriff Tiraspol.Tot aseară, Petrocub Hînceşti a cîştigat cu 3:1meciul din deplasare, jucat la Orhei, cu Speranţa Nisporeni. Dan Taras, Vladimir Ambros şi Victor Mudrac au marcat golurile hînceştenilor.Maxim Iurcu a înscris golul de onoare al Speranţei. În celelalte partide ale etapei, Sheriff Tiraspol a dispus de CodruLozova, scor 2-0, iar Dinamo-Auto a învins pe Milsami Orhei cu 1-0.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?