X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

FC Barcelona și Bayern Munchen s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

9 aug. 2020,, 17:00   Sport
2382 0

FC Barcelona și Bayern Munchen s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Gruparea "blau-grana" a învins acasă pe Napoli cu 3-1. În tur, cele două formații au remizat, scor 1-1.

Clement Lenglet a înscris primul gol al partidei de pe Camp Nou, după un corner. Lionel Messi a dublat avantajul gazdelor după o acțiune individuală de toată frumuseţea, scrie publika.md.

În minutul 40, Messi a obținut un penalty, transformat de Luis Suarez, iar în prelungirile primei reprize, și Napoli a beneficiat de o lovitură de la punctul cu var, executată cu siguranţă de Lorenzo Insigne.

Următorul adversar al Barçei, Bayern Munchen, s-a descurcat de minune în confruntarea cu Chelsea Londra. După victoria din tur cu 3-0, bavarezii s-au impus și în a doua manșă, cu scorul de 4-1. Robert Lewandowski a deschis scorul din penalty, iar apoi a pasat decisiv la golul lui Ivan Perisic. "Aristocrații" au redus din diferență prin Tammy Abraham, iar după pauză Corentin Tolisso a marcat și el pentru Bayern, din pasa aceluiași Lewandowski. În minutul 84, starul polonez a stabilit rezultatul final.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?