Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Echipele care s-au calificat în sferturile de finală ale Europa League

15 mar. 2019,, 19:30   Sport
2383 0

Seară de excepție și meciuri cu deznodămînt dramatic în Liga Europei!

Slavia Praga a ajuns în sferturile de finală ale competiției în urma unei partide interzise cardiacilor cu FC Sevilla. Cehii s-au impus acasă cu 4-3 în timp suplimentar, după ce primele 90 de minute s-au încheiat nedecis, scor 2-2, exact ca în prima manșă, în orașul andaluz. Spaniolii au preluat conducerea în minutul 98, marcînd prin Franco Vazquez și suporterii andaluzilor au și dat start sărbătorii.

A fost însă prea devreme! Mick van Buren a egalat încă în prima repriză din prelungiri, iar Ibrahim Traore a înscris golul decisiv în minutul 119.

Și Benfica Lisabona, de asemeni, a obținut calificarea în sferturile de finală după 30 de minute suplimentare. Portughezii au învins pe teren propriu cu 3-0 pe Dinamo Zagreb după ce primele 90 de minute de joc s-au încheiat cu 1-0, scor-oglindă cu cel înregistrat în tur, în capital Croației.

FC Valencia a jucat returul cu FC Krasnodar după victoria de acasă cu 2-1 și a intrat în timpul compensatoriu fiind condusă cu 0-1, scor ce însemna eliminarea echipei spaniole.

Gazdele au marcat tîrziu, golul venind abia în minutul 85, după șutul superb al lui Magomed-Șapi Suleimanov, care a declanșat bucuria în tribune. Însă, în al treilea și ultimul minut al prelungirilor portughezul Gonsalo Guedeș le-a adus ”liliecilor” calificarea ce aproape că devenise deja o himeră.

Într-un foarte disputant duel italo-german Eintracht Frankfurt a reușind să elimine pe Internazionale Milano. Prima manșă se terminase cu scorul alb de 0-0, iar nemții s-au impus la Milano cu 1-0.

Într-o altă partidă, Chelsea Londra s-a distrat la Kiev cu Dinamo. «Aristocrații» au repurtat o victorie categorică cu 5-0 și au cîștigat dubla manșă cu scorul general de 8-0.

Merge în ”sferturi” și un alt club londonez, Arsenal. «Tunarii» au surclasat pe teren propriu cu 3-0 pe Stade Rennes după eșecul cu 1-3 în tur.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?