X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Echipa naţională a Moldovei va juca primul meci oficial sub conducerea noului selecţioner

6 sep. 2019,, 12:20   Sport
3758 0

Echipa naţională a Republicii Moldova va juca mîine seara primul meci oficial sub conducerea noului selecţioner Semion Altman. "Tricolorii" vor juca în deplasare cu Islanda.

Obiectivul tehnicianului ucrainean este obţinerea a 6 puncte în cele 6 meciuri rămase din preliminariile Campionatului European din 2020 şi clasarea pe locul 4 în grupă. Experţii susţin că Altman nu va schimba radical jocul selecţionatei într-un timp atît de scurt." Să sperăm că domnul Altman ar putea cumva să motiveze, să organizeze nu doar cei 11 jucători care intră pe teren din start, dar toată echipa naţională, pentru a obţine rezultate. "

Nu cred că trebuie să aşteptăm la un miracol de la el, pentru că are nevoie de timp. Sunt sigur că el ştie cum să pregătească echipa şi cum să obţină rezultate. " Cea mai mare problemă pe care o văd este următoarea: va putea oare el, fiind la mijlocul turneului preliminar, să îi cunoască bine pe toţi fotbaliştii naţionalei şi să afle ce capacităţi, ce posibilităţi, au ei? "

"Este un antrenor cu experienţă, un antrenor care ştie fotbalul. Sper să avem şi noi rezultate, dar cred că va ne va fi greu. " Deja mîine, Semion Altman va debuta oficial pe banca tehnică a echipei noastre naţionalei de fotbal, în partida de la Reykjavik cu reprezentativa Islandei. "Tricolorii" vor juca în premieră cu "vikingii".

"Pe lîngă faptul că are niște jucători din Premier League şi unii care joacă la un nivel mai ridicat decît o fac fotbaliştii moldoveni, trebuie să avem în vizor și caracterul lor, jocul şi spiritul de echipă, colectivul lor unit. "

" Formaţia Islandei este un adversar foarte puternic pentru Moldova. Să sperăm că jocul va fi organizat tactic bine pentru ca băieţii să se impună pe teren pentru a obţine un rezultat bun. "

"Sunt sigur că echipa noastră va juca defensiv. Va pune accent pe pasele lungi, trimise în spatele fundaşilor echipei adverse. "

"E primul meci oficial al noului antrenor. Joacă în deplasare cu o echipă foarte bună. E important cum va alege el tactica de Joc. Nu trebuie să ne fie frică. Trebuie să încercăm să jucăm fotbal."

Partida de mîine dintre reprezentativele Islandei şi Republicii Moldova va putea fi urmărită în transmisiune directă la CANAL 3, cu începere de la ora 19:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?