X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Dinamo-Auto Tiraspol, învingătoare în fața celor de la Petrocub Hîncești

30 sep. 2019,, 12:10   Sport
1635 0

Echipa Dinamo-Auto Tiraspol a învins, în week-end, cu scorul 2-0 formația Petrocub Hîncești în etapa a 23-a a campionatului național de fotbal, fapt ce o menține în lupta pentru locul patru în clasament, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Macrițchi în minutul 2 și Bugaiov (min. 26).

”Am comis multe greșeli în acest meci, dar esențialul este că am învins. Victoria ne permite să continuăm lupta pentru locul patru în clasament. Acesta este scopul nostru în actuala ediție a campionatului”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Dinamo-Auto, Aleksandr Kamaldinov.

”Îmi asum întreaga responsabilitate pentru înfrîngerea suferită. Am cedat mult la capitolul pase pe jos. Vom face concluziile necesare, pentru a avea o prestație mai bună în meciurile viitoare”, a spus antrenorul formației Petrocub Hîncești, Lilian Popescu.

În celelalte partide ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Zimbru Chișinău –Sheriff Tiraspol 1-2, Sfîntul Gheorghe Suruceni – Speranța Nisporeni 0-0, Milsami OrheiCodruLozova 3-0.


Clasamentul campionatului are următoarea configurație: Sheriff – 59 de puncte, Sfîntul Gheorghe – 47 p., Petrocub – 41 p., Milsami – 34 p., Dinamo-Auto – 31 p., Speranța – 28 p., Zimbru – 14 p., Codru – 3 p.

Primele patru echipe clasate obțin dreptul de a evolua în Liga Europa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?