COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Detalii noi în cazul Schumacher. Cum se simte acesta?

Detalii noi în cazul Schumacher. Cum se simte acesta?

Un nou anunț important a fost făcut despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, multiplul campion mondial în Formula 1, cu mari probleme medicale după un accident la schi suferit în 2013.

E vorba de un anunț făcut de Jean Todt (74 de ani), fostul șef al scuderiei italiene Ferrari între 2004 și 2008. Cel care a lucrat ani mulți alături de cel pe care l-a considerat unul dintre copiii săi, transmite Știri.md cu referire la spotmedia.ro.

”Vreau să spun că l-am văzut pe Michael săptămîna trecută. Este un mare luptător. Sper ca toată lumea o să-l vadă cît mai curînd la față.


Pentru acest lucru, el și familia sa muncesc cot la cot, împreună zi de zi, se fac eforturi deosebite”, puncta recent Todt într-un interviu pentru cunoscutul cotidian Die Presse.

Schumacher a suferit un grav accident la schi în decembrie 2013, cînd a fost diagnosticat cu un politraumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală masivă, fiind și operat în două rînduri la spitalul din Grenoble, Franța.

El a fost transferat apoi la o unitate medicală din Lausanne, Elveția, în 2014, pentru ca în același an, pe 9 septembrie, să fie tratat în propria sa locuință din aceeași țară, în orășelul Gland.

Marile recorduri ale lui Schumi

Pilotul german este singurul om din F1 cu 7 titluri mondiale, în 21 de ani de carieră. Are 91 de victorii în Marile Premii, 68 de plecări din pole position, 155 de clasări pe podium, cunoscînd marea glorie la Ferrari, după ce a început la Jordan și apoi Benetton.

A fost numit sportivul anului în 2002 și 2004.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load