Ноtărît! Unde se va desfășura Finala Ligii Campionilor din 2021

Ноtărît! Unde se va desfășura Finala Ligii Campionilor din 2021

Uniunea europeană de fotbal a anunţat marţi că oraşul Sankt Petersburg va găzdui finala Ligii Campionilor din 2021, o premieră pentru fosta capitală imperială rusă, a cărei echipă fanion, Zenit, participă în mod regulat la cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.


UEFA, al cărei Comitet Executiv s-a reunit la Ljubljana, a anunţat totodată că Allianz Arena din Munchen va fi gazda finalei Champions League din 2022, în timp ce stadionul Wembley din Londra o va găzdui pe cea din 2023.


Rusia va găzdui, pentru a doua oară în istoria sa, o finală de Liga Campionilor, după cea dintre Manchester United şi Chelsea Londra, desfăşurată în 2008 la Moscova, scrie Agerpres.


În ceea ce priveşte Europa League, oraşul spaniol Sevilla a fost preferat, în detrimentul capitalei georgiene Tbilisi, pentru finala din 2021.


Forul continental a decis, totodată, ca Supercupa Europei din 2021 să aibă loc în Irlanda de Nord, la Belfast.


După cum se ştie, finala ediţie 2019-2020 a Ligii Campionilor va avea loc pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, în timp ce ultimul act din actuala ediţie a Europa League se va desfăşura la Gdansk, în Polonia.


Pe de altă parte, UEFA a confirmat că arbitrajul video (VAR) va fi utilizat în acest sezon în Europa League, începînd cu faza şaisprezecimilor de finală.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load