Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

David Beckham lansează noua echipă

29 ian. 2018,, 21:30   Sport
3126 0

Fosta vedetă a fotbalului englez David Beckham, care este proprietarul unei echipe din campionatul nord-american de fotbal (MLS), va face luni "un anunţ important" în prezenţa conducătorului MLS (Major League Soccer), Don Garber, informează presa locală, citată de AFP.

După patru ani de eforturi, Beckham şi-a atins în fine obiectivul, convocînd o conferinţă de presă pentru luni la prînz, la Arsht Center, impozantul sediu al Operei din Miami.

Pentru "acest anunţ important pentru viitorul fotbalului la Miami", în afara lui David Beckham şi Don Garber, vor mai participa primarul din Miami, precum şi cel al comitatului Miami-Wade.

Deşi nu a oferit detalii, Beckham va anunţa, după toate probabilităţile, proiectul "Miami Beckham United", lansat cu mare pompă în urmă cu patru ani, care devine realitate.

Conform presei locale, fostul jucător al echipelor Manchester United, Real Madrid şi Paris SG ar putea dezvălui culorile şi logo-ul viitoarei sale echipe. Acest anunţ ar fi, de fapt, epilogul unui foileton de patru ani care nu a decurs conform planurilor fostului internaţional, soţul fostei componente a trupei Spice Girls, Victoria.

Beckham a jucat în MLS din 2007, în urma transferului de la Real Madrid la Los Angeles Galaxy, primind dreptul de a crea o franciză cu costuri reduse (25 milioane dolari, faţă de 150 milioane în prezent). Odată cariera de jucător încheiată, în 2013, Beckham s-a lansat în proiectul Miami.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?