Cupa Mondială 2018, succes de casă. Peste trei milioane de cereri de bilete!

Cupa Mondială 2018, succes de casă. Peste trei milioane de cereri de bilete!

Federaţia internaţională a anunţat luni că s-au înregistrat peste 3 milioane de solicitări de bilete la turneul final al Cupei Mondiale 2018, atît din partea fanilor ruşi, cît şi a celor din toată lumea, biletele urmînd să fie puse în vînzare în fazele finale ale acestui proces.


În actuala sesiune de vînzări, dintre 5 decembrie şi 31 ianuarie, cererea internaţională a crescut cu 38%, iar numărul solicitărilor a fost pentru 3.141.163 de bilete.


Vînzare de bilete după sistemul ”primul venit, primul servit”.


Pînă la turneul final al CM 2018 (14 iunie-15 iulie), FIFA va vinde restul tichetelor cu prilejul altor două ferestre. Sistemul ”primul venit, primul servit” va fi aplicat începînd cu 13 martie pînă pe 3 aprilie. Ultima fază de vînzare, Last Minute Sales, va începe cu 18 aprilie şi se va întinde pînă la ultimul meci, finala competiţiei, tot după sistemul primul venit, primul servit.


Meciurile de la CM 2018 se vor disputa în 11 oraşe, iar pentru prima oară la această competiţie va fi aplicat sistemul Fan-ID, aplicat fiecărui posesor de bilet. Deţinătorul unui Fan-ID poate intra în Rusia fără viză şi poate sta în ţară pe întreaga durată a turneului final. Sistemul a fost testat cu succes la Cupa Confederaţiilor din 2017.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load