COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cristiano Ronaldo și-a luat o mașină acoperită cu diamante

Cristiano Ronaldo și-a luat o mașină acoperită cu diamante

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a devenit primul miliardar din istoria fotbalului, iar cîștigurile uriașe ale starului portughez se reflectă și în stilul său de viață.

Fotbalistul lui Juventus nu s-a uitat la bani cînd a venit vorba despre cel mai scump Rolex din lume. 442.100 de euro a plătit Cristiano Ronaldo pentru un model GMT-Master II, făcut din aur alb de 18 karate și acoperit cu diamante, scrie digisport.ro.

Ceasul a fost achiziționat recent de lusitan, iar partenera sa, Georgina Rodriguez, îl poartă adesea, potrivit presei din Italia care ”vînează” zilnic cuplul.


Ronaldo nu cheltuiește ”averi” doar pe ceasuri, ci și pe mașini. Chiar în pandemie, fotbalistul a dat 9,5 milioane de euro pentru o mașină Bugatti Centodieci, în ediție limitată.

Cristiano Ronaldo a ajuns la cîștiguri totale de peste un miliard în toată cariera după ce, conform Forbes, pe parcursul anului 2019 a încasat 105 milioane de dolari. E pe locul doi într-un clasament al sportivilor, după Roger Federer.

Lusitanul a obținut doar din salariile de la Sporting, Manchester United, Real Madrid și Juventus peste 500 de milioane de dolari și a depășit bariera miliardului datorită contractelor de sponsorizare avute de-a lungul carierei.

Tiger Woods și Floyd Mayweather sînt singurii sportivi, cărora li s-a alăturat acum și Ronaldo, care au înregistrat cîștiguri de peste un miliard de dolari în timpul carierei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load