TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cristiano Ronaldo a făcut să rîdă o sală întreagă (VIDEO)

Cristiano Ronaldo a făcut să rîdă o sală întreagă (VIDEO)

Lionel Messi (32 de ani) și Cristiano Ronaldo (34 de ani) au atras toată atenția la Gala de la Monaco, unde a avut loc tragerea la sorți a grupelor UEFA Champions League.

Cei doi au stat unul lîngă altul şi au fost surprinşi discutînd în mai multe rînduri. După atîţia ani de rivalite în La Liga, acum cei doi se mai duelează doar prin intermediul Champions League.

Cristiano Ronaldo a oferit faza serii, cînd a făcut întreaga sală să rîdă, inclusiv pe rivalul său. Starul portughez a spus că speră să ia cina în viitor cu Messi.


"Am împărţit aceeaşi scenă timp de atîţia ani, nu e uşor pentru noi să nu mai jucăm în aceeaşi ligă. Avem o relaţie bună, încă nu am luat cina împreună, dar urmează. În tot acest timp ne-am împins unul pe celălalt, e frumos să facem parte din istoria fotbalului.

Sper să fim aici şi anul viitor, şi peste doi ani. Încă arăt bine pentru vîrsta mea", a afirmat Ronaldo, rîzînd, în aplauzele asistenței.

Virgil van Dijk, fundaşul lui Liverpool, a fost desemnat de UEFA cel mai bun fotbalist al sezonului trecut din UEFA Champions League.

Van Dijk, ce obţine în premieră această distincţie, a fost preferat marilor vedete ale fotbalului, Cristiano Ronaldo (Juventus) şi Lionel Messi (FC Barcelona). Van Dijk, primul fundaş ce intră în posesia acestui trofeu, a ajutat-o pe Liverpool să cîştige Liga Campionilor, după o finală cu Tottenham Hotspur (2-0).

Anterior, van Dijk fusese ales cel mai bun fundaş din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Van Dijk are 28 de ani şi joacă din ianuarie 2018 la Liverpool.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load