Clubul moldovenesc „Dinamo” împlinește 25 de ani!

Clubul moldovenesc „Dinamo” împlinește 25 de ani!

Astăzi, legendarul club sportiv „Dinamo” împlinește 25 de ani.


În condițiile extreme ale timpului complicat și controversat, Clubul Sportiv Central „Dinamo” a reușit să își restructureze activitatea în formatul unui club de model european.


El obținut o nouă formă organizațională și juridică, folosind baza tehnico-materială și resursele umane existente, și-a stabilit strategia și prioritățile urmînd tradițiile glorioase ale Clubului „Dinamo”.


Toate lucrurile le fac oamenii. Și la acest capitol „Dinamo” are cu ce se mîndri – cu sutele de nume ale celor care au dăltuit gloria sportivă a Moldovei, care muncesc cu credincioșie pe tărîmul meseriei de antrenor, contribuind la pregătirea fizică a discipolilor, dezvoltînd genurile de sport militar-aplicative și sportul de performanță.


„Dinamo” a fost întotdeauna puternic prin susținerea și ajutorul acordat de instituțiile de profil ale Guvernului Republicii Moldova.


Fără exagerare, CSC „Dinamo”, în privința numărului de medalii cucerite la jocurile olimpice, campionatele mondiale și europene, poate fi comparat chiar cu unele țări.


Acesta este un indicator sigur al valorii Clubului în mișcarea sportivă a Moldovei.


De aceea, mottoul Clubului „Dinamo” – „Puterea stă în mișcare!” – nu este un slogan gol. Aceasta este esența Clubului „Dinamo”.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load