Cîţi bani obţine Neymar de la sponsori pe rețelele de socializare

Cîţi bani obţine Neymar de la sponsori pe rețelele de socializare

Neymar, starul lui PSG, care cîștigă anual 37 de milioane de euro din salariu, ar fi adunat încă 34 de milioane numai pentru cele 74 de mesaje oferite fanilor în ianuarie pe rețelele de socializare.

Neymar nu e doar o mașină de driblinguri, generînd fente în cascadă. Brazilianul, care tocmai a împlinit 26 de ani, e și o mașină de fabricat bani. Și nu doar pe gazon. Oriunde merge, orice face brazilianul e plătit generos.

Atacantul paulista al lui PSG cîștigă numai din salariu 37 de milioane de euro brut (28 de milioane net), dar și un asemenea salariu mamut, al doilea în lume, după Messi (48 de milioane), nu înseamnă mare lucru față de cît primește Ney de la sponsori pe rețelele de socializare.

Potrivit jurnalului Le Parisien, al cărui articol pornește de la un studiu realizat de Blinkfire, o singură postare a lui Neymar îi aduce 459.000 de euro. Și, adunînd toate mesajele din ianuarie, 74, se estimează că brazilianul ar fi luat 34 de milioane de euro într-o singură lună! Din postări pe Instagram, Facebook și Twitter! 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load