Cine a obţinut titlurile de campioni naţionali la tenis de masă

Cine a obţinut titlurile de campioni naţionali la tenis de masă

Daniil Titov (Chişinău) şi Natalina Brînză (Bălţi) s-au învrednicit de titlurile de campioni naţionali la tenis de masă (juniori), ediţia 2019.


Turneul masculin a reunit 52 de participanţi, care au fost divizaţi în 16 grupe preliminare. Primii clasaţi din fiecare serie au acces pe tabloul principal. În semifinală, Daniil Titov l-a învins cu scorul de 4-2 pe Dan Sofroni din capitală, iar în finală l-a devansat cu 4-1 pe Felix Cosmolici, care se antrenează în ultimul timp la un club din Germania. Pe locul trei s-a situat Dan Sofroni, care l-a întrecut cu scorul de 4-1 pe Vasile Harea din Călăraşi.


Concursul feminin a adunat 24 de sportive. În primul meci semifinal, Natalina Brînză a întrecut-o cu scorul de 4-0 pe sora sa, Vitalina. În cealaltă semifinală, Diana Gurschi din Mereni (Anenii Noi) a devansat-o cu 4-0 pe Vlada Caraulinaia (Chişinău). Natalina Brînză, jucătoare defensivă, a cîştigat cu scorul de 4-2 finala disputata cu Diana Gurschi, care preferă stilul de joc ofensiv.


„A fost un campionat competitiv, interesant. Au învins cei mai buni dintre participanţi. Ei vor reprezenta ţara la diferite turnee internaţionale de anvergură din acest an. Sper să facă acest lucru cu succes”, a declarat pentru mass-media la finele competiţiei preşedintele Federaţiei municipale de profil, Marc Granovschi, care va organiza pe 23-23 martie curent la sala USM un turneu rezervat veteranilor cu ocazia împlinirii a 75 de ani.


Elevii antrenorului Natalia Smirnova din capitală, care activează la USM, au obţinut cele mai multe distincţii la acest campionat - şapte (trei locuri întîi, trei locuri două şi un loc trei). Cu puţin au rămas în urma lor reprezentanţii Şcolii specializate din Bălţi, care s-au învrednicit de şase medalii (două locuri întîi, două locuri doi şi două locuri trei).


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load