Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Aston Villa a perfectat cel mai scump transfer din istoria clubului

9 sep. 2020,, 21:30   Sport
2018 0

Aston Villa a perfectat, miercuri, cel mai scump transfer din istoria clubului, aducîndu-l pe fotbalistul Ollie Watkins pentru 28 de milioane de lire sterline de la formaţia de ligă secundă Brentford, transmite DPA.


Watkins, 24 ani, a fost golgheterul ligii a doua (Championship) în sezonul trecut, cu 26 de goluri, transmite agerpres.ro.

Atacantul a semnat un contract pe cinci ani şi a devenit al doilea transfer reuşit de echipa din Birmingham în această vară, după cel al fundaşului Matty Cash, adus de la Nottingham Forest pentru 16 milioane de lire.

''Ollie a devenit unul dintre cei mai căutaţi atacanţi din ţară. Aşteptăm cu nerăbdare să îşi arate calităţile în tricoul echipei Aston Villa'', a declarat antrenorul Dean Smith.

La rîndul său, jucătorul a afirmat: ''Abia aştept să îmbrac acest tricou faimos în Premier League. Vreau să fac ceva special aici şi să marchez multe goluri''.

Aston Villa va debuta în noul sezon din Premier League pe 20 septembrie, acasă, cu Sheffield United, după ce partida din prima etapă, cu vicecampioana Manchester City a fost amînată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?