Ascultă în premieră imnul oficial al Mondialului din Rusia (AUDIO)

Ascultă în premieră imnul oficial al Mondialului din Rusia (AUDIO)

Campionatul Mondial din 2018 începe pe 14 iunie. Cu mai puţin de 100 de zile înainte de primul meci, organizatorii au anunţat care va fi imnul oficial al competiţiei.


În vară, toţi ochii vor fi aţintiţi spre Rusia, unde, între 14 iunie şi 14 iulie, se va disputa Campionatul Mondial de fotbal. Organizatorii turneului final au anunţat, cu mai puţin de 99 de zile, care va fi imnul oficial al Mondialului, iar melodia a primit deja primele critici.


Piesa "Colors" a lui Jason Derulo a fost aleasă imnul oficial al ediţiei din Rusia. Melodia a fost lansată pe contul de YouTube al artistului, iar pe 16 martie va apărea şi videoclipul. Artistul american va cînta piesa la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din vară.


În trecut, imnurile oficiale ale turneelor finale au fost cîntate de Edoardo Bennato şi Gianna Nannini - "Un'estate italiana" (1990), Ricky Martin - ""La Copa de la Vida" (1998) sau Shakira - "Waka waka" (2010). La ediţia din 2014, piesa oficială a Mondialului din Brazilia a fost "We are the one", piesa creată de Pitbull, Jennifer Lopez şi Claudia Leitte.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load