COVID-19 în MOLDOVA

Ar fi cel mai tare trio din istorie: Messi, Ronaldo și Neymar, colegi la PSG?!

Ar fi cel mai tare trio din istorie: Messi, Ronaldo și Neymar, colegi la PSG?!

Wagner Ribeiro, agentul lui Neymar, a spus recent că nu este adevărat zonul potrvit căruia starul brazilian ar putea reveni la FC Barcelona, transmite digisport.ro.

Mai mult, Ribeiro a spus că, mai degrabă, crede într-un transfer al lui Messi la campioana Franței, alături de Cristiano Ronaldo, declarat transferabil de Juventus.

Cum argumentează Ribeiro faptul că PSG îi poate transfera pe Messi și pe Ronaldo


Declarația lui Wagner Ribeiro a fost preluată și de prestigiosul cotidian spaniol AS, dar nu numai. Deși pare de domeniul SF un astfel de scenariu, agentul spune că nimeni nu crede în adevărata forță financiară a șeicilor din Qatar, care patronează Paris Saint Germain.

”Neymar este fericit la PSG și cred că va mai rămâne la Paris încă cel puțin doi ani. În acest moment, fără niciun dubiu, este mai ușor pentru Messi să meargă la PSG, decît pentru Neymar să se întoarcă la Barcelona”, a spus Ribeiro.

De asemenea, agentul a plusat și a spus că finalista Ligii Campionilor are bani și pentru un al treilea star, Cristiano Ronaldo. ”Messi și Cristiano Ronaldo pot fi colegi. Sînt serios! Nu te poți îndoi de puterea economică a celor din Qatar”, a mai spus Wagner.

Acest scenariu s-a născut și după ce au apărut zvonuri legate de faptul că atît Messi, cît și Ronaldo ar putea pleca de la Barcelona, respectiv Juventus.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load