COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Anthony Joshua a urmat sfaturile lui Vladimir Kliciko

Anthony Joshua a urmat sfaturile lui Vladimir Kliciko

În decembrie, în Arabia Saudită, britanicul Anthony Joshua (22-1, 21 KO) va avea o luptă de revanșă cu mexicanul Andy Ruiz (33-1, 22 KO), căruia i-a cedat la începutul lunii iunie la New York (SUA).

Joshua a introdus o serie de modificări în procesul de pregătire. El este sigur că acest lucru îi va permite să recîștige titlurile după versiunile WBA Super, IBF, WBO. Potrivit britanicului, în procesul de pregătire, el a urmat sfaturile ex-adversarului din Ucraina, Vladimir Kliciko, pe care l-a învins în aprilie 2017 la Londra (Anglia): „Am primit atît de multe informații de la el. Acum înțeleg de ce s-a aflat în fruntea diviziei atît de mult timp. El este mult mai disciplinat în comparație cu mine. Și este mult mai diplomatic".

Judecînd după videoclipul din sala de antrenament, Joshua va fi mai uscat în lupta de revanșă. Potrivit fostului campion, acest lucru, de asemenea, se datorează sfaturilor lui Kliciko: „El m-a sfătuit și în privința dietei și antrenamentului. Acum mulți îmi spun că arăt diferit: mai uscat, mai ușor vizual. Am pus în practică multe dintre sfaturile lui".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load