TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Andrei Vreme: Vreau să ajung la Jocurile Olimpice și să devin campion mondial! (VIDEO)

Andrei Vreme: Vreau să ajung la Jocurile Olimpice și să devin campion mondial! (VIDEO)

Boxerul moldovean Andrei Vreme a declarat că este ferm dispus să dea dovadă de o evoluţie calitativă în viitoarea sa luptă din cadrul SHOW BOXING PROFESSIONAL și este pur și simplu obligat să o cîştige.

Vorbind, într-un interviu, despre emoțiile pe care le simte înainte de a participa la acest spectacol unic, primul mare show de box profesionist din Moldova, el a menționat că nu încearcă emoții speciale.

„Sînt aceleași ca și înaintea competițiilor obișnuite. Mă pregătesc la fel să am o evoluţie bună”, a spus Andrei Vreme.


Boxerul a recunoscut că nu știe prea multe despre adversarul său, dar i-a văzut luptele pe YouTube.

„A boxat şi el ca mine „la amatori”. A fost la Campionatele Europene de anul trecut. Nu am observat nimic deosebit. Şi el un boxer obișnuit", a menţionat Andrei Vreme.

Boxerul a subliniat că se așteaptă să-şi învingă rivalul datorită voinței sale de a cîștiga, datorită antrenamentelor intensive.

„Eu petrec atît de mult timp în sălile de sport, încît sînt dator să cîștig. Experiența pe care o avem, cred, nu se deosebeşte. Deci, va cîştiga cel care este mai bine pregătit, cine s-a antrenat mai intensiv”, a spus Andrei Vreme.

El a recunoscut că are o tactică universală de luptă: „Numai victoria, indiferent de ce tactici concrete vor fi alese".

„Sînt diferiți rivali și, respectiv, tacticile alese vor fi diferite. Pe cineva îl poţi învinge datorită experienței, pe cineva – datorită rezistenței, iar pe altcineva doar datorită caracterului. Așa că voi alege tactica deja în ring", a subliniat boxerul.

El a remarcat, de asemenea, că la SHOW BOXING PROFESSIONAL vor veni numeroase rude, prieteni ai sportivului, va fi foarte mult sprijin și acest lucru ar trebui să-l ajute să cîștige.

Vorbind despre importanța participării sale la acest spectacol unic, primul show de box de anvergură în Moldova, Andrei Vreme a spus că aceasta este, mai întîi de toate, o nouă experiență.

„Aici sînt alte emoții, un alt ring, mai multe runde decît în box-ul amator, plus acesta va fi încă un pas spre Jocurile Olimpice", a subliniat atletul.

Vorbind despre planurile și obiectivele sale de viitor, el a menționat că, în primul rînd, vrea să ajungă la Jocurile Olimpice.

„Acesta este primul pas și, după Jocurile Olimpice, vreau să cîștig mai multe centuri, să devin campion mondial și să promovez boxul în Moldova", a spus Andrei Vreme.

El a venit cu o invitaţie pentru toţi să viziteze, pe 13 aprilie, SHOW BOXING PROFESSIONAL, organizat la Manejul de Atletică Uşoară de la Chișinău, în cadrul căruia va avea loc lupta principală pentru titlul mondial WBA ASIA și vor fi multe alte lupte interesante.

„Vă așteptăm sprijinul, vom încerca să arătăm box de calitate, astfel încît să placă tuturor!", a subliniat boxerul.

Vă amintim că, la 13 aprilie, la Chișinău, va avea loc primul eveniment unic pentru ţara noastră, o gală inedită a boxului profesionist în Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW.

Culminarea evenimentului grandios îl va reprezenta lupta principală din 10 runde pentru centura WBA ASIA. Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine, care sînt gata să-și demonstreze puterea oribilă a loviturilor, atacurile distrugătoare, fiind un exemplu de caracter specific unui luptător adevărat.

În plus, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, vor avea loc lupte nu mai puțin încinse pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL (2 lupte a cîte 6 runde), iar spectatorii vor avea ocazia de a-i vedea pe cei mai buni luptători autohtoni și străini de nivel înalt în 8 lupte de rating a cîte 4 runde.

Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor într-un show individual şi unic al luminilor. Evenimentul va fi organizat la cel mai înalt nivel, oaspeții se vor bucura de un confort maxim. Sînt prevăzute locuri exclusive în zona VIP.

Organizatorii promit că publicul va avea parte de o atmosfera incredibilă, rafinată a unui spectacol nemaipomenit, va simţi o plăcere maximă, o mulțime de emoții uluitoare și de neuitat și această seară va deveni un eveniment memorabil pentru ei!

Plus la aceasta, boxerii-compatrioţii noștri, care vor lupta în ring, vor aştepta să aibă un sprijin activ din partea publicului. Anume de aceea, este foarte important să venim în această seară și să-i susţinem pe luptătorii noștri moldoveni.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga, 26).

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt puse în vînzare pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele şi mesele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load