Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Alexandru Prisacari despre un început promiţător pentru boxul profesionist

7 apr. 2019,, 10:42   Sport
2891 1

Premieră în sportul moldovenesc. În mai puţin de zece zile, Chişinăul va găzdui gala ”Professional Boxing Show”, prima competiţie de box profesionist din Republica Moldova.

În ring vor intra boxeri de la noi, dar şi vedete ale boxului din alte opt ţări. Organizatorii evenimentului promit un show sportiv inedit.

”Acest eveniment le oferă boxerilor noştri posibilitatea de a începe cariera profesională, dar şi de a lupta, în continuare, pentru titluri internaţionale. Este un început promiţător pentru boxul profesionist din Moldova”, a spus preşedinte IBC Promotions, Alexandru Prisacari.

În cadrul competiţiei vor avea loc 12 lupte.

Cel mai impresionant duel se va da între uzbecul Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani şi filipinezul Roberto Gonzales, de 28 de ani. La rândul lor, boxerii moldoveni îşi vor măsura puterile cu sportivi din Georgia, Lituania, Letonia, Rusia, Ucraina şi România. În câteva lupte se vor pune la bătaie două centuri de campion al Republicii Moldova la nivel internaţional.


Professional Boxing Show este organizat de compania promoţională IBC, în colaborare cu Federația de Box din Moldova. Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Sala Polivalentă din Chișinău. Preţul biletelor variază între 150 şi 900 de lei.

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt puse în vînzare pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic este desfăşurat prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius)

- bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele şi mesele VIP pot fi comandate sunînd la numărul de tel.: 079901020 sau făcînd o vizită la salonul Land Rover din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?