X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Alexandru Epureanu și-a anunțat plecarea din selecționata Moldovei de fotbal

30 sep. 2019,, 14:20   Sport
1724 0

Fundașul Naționalei Moldovei de fotbal, Alexandru Epureanu, și-a anunțat retragerea din #EchipaȚării. Un anunț în acest sens a fost făcut de acesta pe pagina de Facebook a Federației Moldovenești de Fotbal.

„Dragi amatori ai fotbalului moldovenesc, cu tristețe în suflet vreau să vă anunț despre încheierea carierei mele la Echipa Națională a Moldovei. Din păcate, sînt așa momente cînd ești nevoit să iei decizii grele, și asta este o astfel de decizie.

Vreau să le mulțumesc mult tuturor microbiștilor, care au susținut selecționata noastră permanent, indiferent de rezultat. Doar cuvinte de mulțumire am de spus la adresa lucrătorilor FMF în frunte cu Pavel Cebanu și ulterior cu Leonid Oleinicenco, pentru ajutorul lor și munca enormă depusă pentru a ne crea nouă, jucătorilor, toate condițiile necesare pentru pregătirea către meciuri. Le mulțumesc mult tuturor antrenorilor, cu care am avut ocazia să lucrez la selecționată, întregului staff tehnic și, desigur tuturor băieților cu care am avut posibilitatea să apărăm culorile țării în acești 14 ani. Le mulțumesc mult tuturor, a fost o onoare să fiu parte a Echipei Naționale a Moldovei!” spune acesta.

Alături de tricolori, Alexandru Epureanu a bifat un număr record de 91 de meciuri și a marcat 7 goluri. Amintim că, Alexandru Epureanu a fost desemnat cel mai bun fundaș al sezonului 2018-2019. Acesta este legitimat la echipa Istanbul Başakşehi din anul 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?