X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

40 de copii din capitală vor beneficia gratis de antrenamente de fotbal

7 iul. 2020,, 14:15   Sport
2787 0

Primarul general Ion Ceban a semnat un Acord de colaborare cu Clubul Sportiv pentru Copii și Tineret (CSCT) „Buiucani”. Potrivit lui Ceban, scopul principal este dezvoltarea sportului de performanță în rîndul copiilor, promovarea modului sănătos de viață și a fotbalului în municipiul Chișinău

„Cu toții vrem ca tinerii fotbaliști din capitală să fie pregătiți mai bine și să obțină performanțe în ceea ce fac. Pentru atingerea acestui obiectiv, echipele urmează a fi susținute prin crearea condițiilor pentru participarea echipelor divizionare la concursuri de nivel național şi internațional, unde vor apăra cu demnitate Republica Moldova, plasîndu-se pe locuri de frunte”, spune edilul.

Ceban spune că municipalitatea își propune să susţină echipele divizionare ale CSCT „Buiucani” în sezonul fotbalistic al anilor 2020-2023, promovînd, astfel, imaginea Primăriei municipiului Chișinău la meciurile din cadrul campionatelor naționale, vizitate de un număr impunător de cetățeni ai capitalei.

„CSCT „Buiucani”, va pregăti cu titlul gratuit 40 de copii, cu vîrsta 6-12 ani, din diferite familii, inclusiv, copii aflați în situații de risc din municipiul Chișinău, selectați de Club în colaborare cu Direcția generală educație, tineret și sport și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, Mai mult, viitorii fotbaliști vor fi instruiți de un antrenor calificat și asigurați cu echipament sportiv necesar pentru lecțiile de antrenament și participarea la competiții”, a punctat edilul.

Primarul afirmă că va promova imaginea municipalității prin aplicarea logo-ului „Primăria Chișinău” pe echipamentele de Joc ale echipelor divizionare pentru seniori „Buiucani”, în competițiile naționale și internaționale.


În semn de recunoștință, CSCT „Buiucani” i-a oferit un tricou de fotbal cu numărul 10.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?