COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ziua începe trist: Alte patru persoane au murit din cauza COVID-19

Ziua începe trist: Alte patru persoane au murit din cauza COVID-19

Alte patru persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Astfel, bilanțul morților în R. Moldova ajunge la 232.

În primul caz, este vorba despre o femeie de 63 ani, care a fost internată la data de 9 mai, la Spitalul Clinic Muncipal. Aceasta mai avea insuficiență cardiovasculară, pulmonară, neuronală, cardiomiopatie mixtă.

La Briceni, a murit un bărbat de 78, care a fost internat la data de 17 mai la Spitalul Clinic Republican. Acesta mai suferea de insuficiență renală, encefalopatie discirculatorie mixtă, boala Alzheimer.


Și o femeie din capitală a pierdut lupta cu boala. Aceasta avea 47 de ani și a fost internată la data de 14 mai, la Institutul de Medicină Urgentă, suferind de cașexie, etilism cronic, encefalomielopolineuropatie de geneză mixtă.

Tot în capitală a decedat o femeie de 66 ani, care a fost internată la data de 13 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr.1 cu insuficiență cardiovasculară, renală, neuronală, gastrointestinală, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, limfom non-Hodgkin.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load