COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Zi neagră! Alte șase persoane au murit din cauza COVID-19

Zi neagră! Alte șase persoane au murit din cauza COVID-19

Săptămîna începe trist în R. Moldova. Încă șase persoane, printre care și un medic, au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Bilanțul deceselor ajunge la 256.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 81 ani, din mun. Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 04.05.2020. Acesta mai avea hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II, cardiopatie mixtă.

În Transnistria a decedat o femeie de 87 ani, care mai suferea și de cardiomiopatie mixtă.


La Chișinău a mai murit o femeie de 83 ani, care a fost internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 17.05.2020. Aceasta mai avea o boală renală cronică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Tot în capitală, a decedat un bărbat de 72 ani, internat la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, pe data de 15.05.2020 cu diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, angină pectorală de efort CL.F.III.

Lupta cu boala a pierdut-o și o femeie de 65 ani, transferată din SCM ”Sfânta Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 20.05.2020. Aceasta mai suferea de diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

Cel de-al șaselea deces s-a înregistrat în UTA Găgăuzia. Este vorba despre medicul Bargan Fiodor Dmitri, în vîrstă de 45 ani, care activa în secția consultativă a Spitalului Raional Comrat, ca medic infecționist. Acesta a fost internat pe data de 15.05.2020, la Spitalul Clinic Republican, fiind confirmat pozitiv la infecția COVID-19. Medicul suferea și de alte maladii concomitente.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load