COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Vom plăti mai puțin pentru încăzire în februarie

Vom plăti mai puțin pentru încăzire în februarie

Consumatorii din Chișinău au primit facturi mai mici pentru consumul de căldură în luna februarie. Comparativ cu luna ianuarie, consumatorii vor plăti cu 25- 50% mai puțin. Despre aceasta anunță principalul furnizor de energie termică din Capitală.

În luna ianuarie, președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu responsabilii de la Termoelectrica, Moldovagaz și Primăria Chișinău, unde a cerut explicații cu privire la tarifele mari pentru căldură incluse în facturile pentru ianuarie, în condițiile în care prețul la gaz nu s-a majorat, iar afară a fost cald. Șeful statului a solicitat ca aceste tarife să fie recalculate, în caz contrar Dodon a declarat că va recurge la demiterea conducerii Termoelectrica.

Astfel, în februarie, 747 de blocuri locative din Capitală au primit facturi mai mici în medie cu 20-25%, faţă de luna ianuarie, 1151 de blocuri locative – cu 25-30% mai mici, 1531 de blocuri locative – cu 30-40% mai mici, în timp ce alte 81 de blocuri au înregistrat reduceri la facturi cu 40-50%.


Termoelectrica dă asigurări că nu există consumatori care au o reducere mai mică de 20% la factură pentru luna februarie.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load