COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Voluntari din Anglia au adus în dar o rază de lumină copiilor din Ivancea (VIDEO)

Voluntari din Anglia au adus în dar o rază de lumină copiilor din Ivancea (VIDEO)

Zi cu ger și soare și multă căldură sufletească, astăzi, la Ivancea. 9 voluntari ai organizației ”TEECH” din Anglia din Scoția au adus cutii cu daruri elevilor gimnaziului din Ivancea.

Potrivit Nataliei Iachimciuc, director al Gimnaziului Ivancea, colaborarea cu organizația TEECH a început încă în 2016, cînd voluntarii au venit în localitate pentru a repara toaleta instituției.

”Deja pentru al treilea an, voluntarii din Anglia vin în ajun de Crăciun ca să aducă în dar cutii cu daruri pentru elevii gimnaziului din Ivancea”, a spus directoarea.


De menționat că astfel de proiecte sînt implementate nu doar în Ivancea, dar și în alte localități din diferite colțuri al Republicii Moldova.

”Sîntem 9 voluntari, care am venit în vacanță în Republica Moldova, trecînd prin România. Venim să aducem daruri copiilor din țara voastră. În cutiile cu cadouri se găsesc produse de igienă, haine, jucării și alte lucruri interesante”, a spus Holly Faild, secretar al organizație TEECH.

Voluntarii au adus 98 de cutii, care vor ajunge la fiecare elev al școlii și care va aduce o doză de bucurie în ajun de Crăciun.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load